Útikönyv

A Bodeni-tó – Több mint útikönyv, s valóban sokkal több lehet, mint csupán egy könyv a polcotokon vagy a hátizsákotokban. Az élményeinket és fotóinkat azért raktuk egy könyvbe, hogy mások is kedvet kapjanak egy rejtett szépségekkel tűzdelt színes régióhoz, a Bodeni-tóhoz. A könyv megírásáról, az indíttatásról és a munkáról itt olvashat.

Hol és hogyan juthatsz a könyvhöz?

Elérhető áron információk három országból, történetek a tó mellől, saját élmények és tapasztalatok több évnyi kirándulásból mindössze 4490,-Ft-ért Magyarországon, vagy 16 euróért külföldön.

A könyvet megrendelheted a szerző webáruházában biztonságos fizetéssel és postázási lehetőségekkel Magyarországon és külföldön is. Látogass el a webáruházba itt: Bodeni-tó útikönyv webáruház.

A könyv megrendelhető továbbá Libri és Líra áruházakban (online is) és a szerzőnél közvetlenül is az info@bodenito.hu címen.

Külföldön élsz? A könyvet kint is könnyen megkaphatod.

A könyvet megrendelheted a szerző webáruházában biztonságos fizetéssel és postázási lehetőségekkel külföldön is. Látogass el a webáruházba itt: Bodeni-tó útikönyv webáruház.

Ha nem felel meg a webáruház, vagy személyesen vennéd át, akkor keresd a könyv szerzőjét Bagó Tündét az info@bodenito.hu e-mail címen, vagy a 00 49 151 25265152-es telefonszámon és pár napon belül nálad lehet a könyv.

Bodeni-tó útikönyv
Bodeni-tó útikönyv

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.